SZÁNDÉKNYILATKOZAT BÖLCSŐDEI JELENTKEZÉSHEZ

SZÁNDÉKNYILATKOZAT BÖLCSŐDEI JELENTKEZÉSHEZ ITT LETÖLTHETŐ:

SZÁNDÉKNYILATKOZAT bölcsőde (pdf)

SZÁNDÉKNYILATKOZAT bölcsőde (docx)

Gyülekezetünk lehetőséget kapott egy 2 csoportszobás bölcsőde felépítésére. Az építési munkákat – amelynek kivitelezője az Asia-Global Kft. – 2023 júniusában kezdték el, s már 50%-os a készültségi szint. Az épület tervezésénél meghatározó elemmé vált a védettséget élvező páfrányfenyő életkörülményeinek biztosítása, valamint az ingatlanon álló helyi építészeti értéket képviselő Jost-villa épületének tiszteletben tartása. Az egyházközség tervei szerint a református bölcsőde 2024 májusára épül fel a China és Társa Építész Iroda Kft. elképzelései alapján a Nádor utca 4. szám alatt, hogy 2024. szeptemberében megnyithassa kapuit a bölcsődébe érkező kisgyermekek számára.

Két csoportszobában 14-14 bölcsődés kaphat helyet. Mivel már több megkeresés is érkezett hozzánk kisgyermekes szülők részéről, hogy szeretnének jelentkezni a bölcsődébe, ezért készítettünk egy ún. “Szándéknyilatkozat” nevű dokumentumot, amely itt letölthető, számunkra a debrecen-furedi.ut@reformatus.hu email címre beküldhető, vagy személyesen behozható.

 

Fotó: Kandert-Mikula Szilvia

A fejlesztés eredményeként egy 260 négyzetméter hasznos alapterületű, új, akadálymentes, energiahatékonyan működő, melegítő konyhával és modern eszközökkel, bútorzattal, játékeszközökkel felszerelt bölcsődei épület, továbbá játszóudvar jön létre, a terület rendezésével, parkoló építésével, közműcsatlakozások megvalósításával.